Kaupunginhotelli—
Melkein kuin kotona.

Tervetuloa viihtymäänvaraa huone

Stadshotellet — Kaupunginhotelli

Hotelli sijaitsee Pietarsaaren keskustan kävelykadulla. Meillä on 68 juuri remontoitua ilmastoitua huonetta, tyylikkäästi sisustettuja, harmoonisella tunnelmalla.

Huonehintaan sisältyy aamiainen, WiFi yhteys, parkkipaikka ja mahdollisuus käyttää asukassaunaa.

Olemme ylpeitä ystävällisestä henkilökunnastamme ja pyrimme aina saamaan vieraamme viihtymään paremmin kuin kotonaan. Pienillä yksityiskohdilla on meille merkitystä ja siksi aulastamme löydät raskaan päivän jälkeen aina kahvi- ja teetarjoilun sekä päivän sanomalehdet.

Huoneemme

Huoneissamme on kolme luokitusta: sviitit, business-huoneet ja standard-huoneet. Huoneisiin kuuluu minibaari, TV ja maksuTV-kanavat, puhelin ja oma kylpyhuone hiustenkuivaimella.

Jos kaipaat korkealuokkaista kokemusta, muita huoneita paremissa sviiteissämme on jokaisessa oma sauna. Huoneemme ovat yhden ja kahden hengen huoneita, mutta saatavilla on lisävuoteita/perhehuoneita.

Isommilla ryhmillä, kuten urheilujoukkueilla, bussiryhmillä ja yhdistyksillä, on mahdollisuus varata huoneita erikoishintaan. Ottakaa yhteyttä sales@stadshotellet.fi saadaksenne hinta- ja lisätietoa.

Ota yhteyttä niin autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun majoitustarpeisiisi.

Sijainti

Kanavapuistikko 13
Pietarsaari

Hotellin aukioloajat

Maanantai – Sunnuntai
06.00 – 24.00