Edullisempaa asumista, ruokaa, juomaa ja viihdettä. Kaikki saman katon alla.

Varaa huoneVaraa huone

Edullista mukavuutta

Comfort Guesthouse on edullisempi vaihtoehto asumiselle ja sijaitsee samassa rakennuksessa Kaupunginhotellin kanssa. Kaikki Guesthousen huoneet ovat yksilöllisiä, erikokoisia ja retrohenkisellä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on TV, WC, suihku ja hiustenkuivain.

Huoneet ovat osittain Pub Stallhagenin yläpuolella. Kaikille Guesthousen vieraille löytyy ilmainen WIFI-yhteys ja huonehintaan sisältyy aamiainen Kaupunginhotellissa, sekä mahdollisuus käyttää Kaupunginhotellin asukas-saunaa. Mukava henkilökuntamme tekevät kaikkensa jotta vieraamme tuntisivat olonsa tervetulleeksi.

Sisään- ja uloskirjautuminen Comfort Guesthouseen tapahtuu Kaupunginhotellin vastaanotossa.

Huoneemme

Budjetti luokan huoneet sopivat täydellisesti vaatimattomampaan kokemukseen tyytyvälle budjettimatkailijalle. Budjetti-luokan huoneissa on perinteisempi ja yksinkertaisempi sisustus.

Guesthousessa on yhden- ja kahdenhengenhuoneita, sekä neljä kappaletta perhehuoneita joihin voi majoittaa 3-5 henkilöä. Perhehuoneet varataan suoraan hotellin neuvonnasta joko puhelimitse 06-7888222 tai sähköpostitse guesthouse@stadshotellet.fi.

Jos kaipaat korkealuokkaista kokemusta, Kaupunginhotelli palvelee.

Tarvitsetko majapaikkaa pidemmäksi aikaa?

Budjetti-luokan huoneet sopivat täydellisesti myös pitkäaikaismajoitukseen. 

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun majoitustarpeisiisi.

Sijainti

Kanavapuistikko 13
Pietarsaari

Guesthousen aukioloajat

Maanantai – Sunnuntai
06.00-24.00