Ledningsgruppen

JONAS EMET
VD
+358 (0)50 4663951
jonas.emet@stadshotellet.fi

ANNIKA SANDLIN
Hotel Manager
+358 (0)6 7888111
annika.sandlin@stadshotellet.fi

KIMMO KOIVISTO
Kitchen Manager
kimmo.koivisto@stadshotellet.fi

VILLE KUUSISTO
Restaurant Manager
+358 (0)40 8296890
ville.kuusisto@cfhotel.fi

Hur hittar ni oss?

Kanalesplanaden 13, Jakobstad

Vi är belägna centralt i en liten stad. Borde inte vara så svårt att hitta, eller hur? Om du reser hit för första gången med egen bil och använder GPS, så kan detta ibland orsaka vissa problem. Eftersom hotellet ligger längs med gågatan och själva huvudingången också är mot gågatan, så lyckas det inte alltid att använda hotellets adress, Kanalesplanaden 13.

Eftersom du inte får köra på gågatan så brukar detta leda till att GPS:n räknar om din rutt om och om igen.Använd istället adressen Runebergsgatan 11 för GPS, så är din änddestination slutet av tvärgatan som ligger mitt emot huvudentrén tvärs över gågatan.

Var parkerar man bilen?

Kanalesplanaden 9, Jakobstad

När du anländer till hotellet kan du tillfälligt parkera bilen vid gatan och checka in till hotellet. Vår gästparkering ligger ungefär 50m från huvudentrén, bara tvärs över gatan vid östra ändan av gågatan, bredvid Energiverket och nära den lilla rondellen.

För att parkera här behöver du ett tillstånd som du får av receptionisten då du checkar in. I receptionen får du även vid behov vidare instruktioner på hur du hittar till parkeringen. Addressen till parkeringsplatsen är Kanalesplanaden 9.