Stadshotellet —
Nästan som hemma.

Välkommenboka rum

Stadshotellet

Stadshotellet erbjuder ett oslagbart läge mitt i centrum av Jakobstad. Alla våra 68 luftkonditionerade rum är nyrenoverade, klassiskt stilrena med en harmonisk känsla. I rumspriset ingår en god frukostbuffé samt tillgång till Wi-Fi, bastu och parkering.Vi är stolta över vår vänliga personal och det fakto att vi alltid gör vårt yttersta för att få våra gäster att känna sig välkomna. Vi vet också att små saker har betydelse. En kopp kaffe efter en lång resa, en kvällstidning att koppla av med eller bara ett vänligt leende efter en lång dag. Det bjuder vi på i lobbybaren.

Våra rum

Hotellrummen skiljer sig från varandra både till stil och storlek och är indelade i tre kategorier; sviter, businessrum och standardrum. I alla rumstyper hittar ni minibar,TV med PayTV-kanaler, eget badrum, telefon och hårtork. Det finns även luftkonditionering i alla rum.

Om ni vill skämma bort er lite, erbjuder våra sviter lätt vardagslyx med privat bastu. Hotellet har enkel- och dubbelrum, med vi erbjuder även extrabäddar/ familjerum.

För större grupper, som t.ex. lag eller föreningar, har vi även rabatterade priser. Kontakta sales@stadshotellet.fi för prisuppgifter.

Vänligen kontakta oss direkt för mer information i sådana ärenden, så kan vi hjälpa er med olika övernattningsalternativ.

Läge

Kanalesplanaden 13
Jakobstad

Hotellets öppethållningstider

Måndag – Söndag
06.00 - 24.00